🏍 NOVÁ SEZÓNA PŘED NÁMI🏍 
Novinky 2024

Vážení zákazníci,

Chladné období je za námi. Jaro je v plném proudu a spousta motocyklistů již vyjelo na svou první letošní jízdu.
Dnes Vám ukážeme několik novinek z kolekce Halvarssons 2024. 

Přejeme vám bezpečnou a příjemnou jízdu!

Se srdečným pozdravem,
Váš tým Halvarssons

Cestovní strečová laminovaná bunda  GRUVEN


Seznamte se s Halvarssons HOLMEN:
Městský styl, nekompromisní odolnost

Model kombinuje bundu Holmen s džínami Rogen

Představujeme bundu HOLMEN: dokonalé spojení městského stylu a robustní odolnosti. Design bundy Holmen je moderní a vkusný. Bunda je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí a svobodu pohybu při jízdě na motocyklu. Díky membráně DRYWAY+2.0 (10K/30K) je nepromokavá a přitom velmi prodyšná. HOLMEN je k dispozici v zelené a šedé barvě a je certifikována CE podle třídy AA. Na hrudníku je příprava pro hrudní chránič. Je take vybavena technologií HI-ART®, která nabízí zvýšenou ochranu. Ať už ve městě nebo na výletě do přírody, HOLMEN se postará o styl, pohodlí a jistotu.


Halvarssons ARVIKA:
Pociťte letní vánek

Model kombinuje bundu ARVIKA  s džínami Rogen

Síťovaná bunda ARVIKA pro muže a ženy je nyní k dispozici ve stylové tmavě šedočerné barvě, která se skvěle hodí k jak k modrým tak i černým džínům. Je navržena pro bezpečnost, styl a pohodlí, má certifikaci AA, s přípravou na chránič hrudníku a je kompatibilní s airbagovými vestami. Díky technologii HI-ART® si užijete zvýšenou ochranu bez kompromisů. Pohodlí zajistí pružný strečový material. Vylepšete svou motocyklovou výbavu s ARVIKA / ARVIKA WOMAN - kde se pohodlí snoubí s nepřekonatelným výkonem.

Modelka kombinuje bundu ARVIKA WOMAN s džínami Rogen Woman


Halvarssons BOFALLET: Zůstaň v suchu!

BOFALLET a BOFALLET PANTS nabízejí nové řešení obleční do deště, které je navrženo pro použití přes bundy, džíny a kožené výrobky Halvarsson. Tento převážně černý komplet má výstražná žlutá ramena a límec pro lepší viditelnost v dešti. Součástí bundy jsou dvě přední kapsy, zatímco kalhoty mají dlouhé boční zipy pro snadný přístup k botám. Zůstaňte na svých vyjížďkách v suchu a styloví s kompletem BOFALLET - který se s jistotou vypořádá s jakýmikoli povětrnostními podmínkami!


Halvarssons FLON:
Nepostradatelné letní rukavice

FLON - nepostradatelné letní rukavice vyrobené z odolné kozinky. Mají síťované panely pro lepší proudění vzduchu, tvrdé chrániče kloubů a stylové žluté akcenty pro ochranu i styl. Vyrobeno ze Superfabric®, 
HI-ART® pro maximální odolnost a bezpečnost.  NUDUD® zajistí perfektní ovládání dotykových displejů. Vylepšete své letní vyjížďky s rukavicemi FLON -  kde se pohodlí snoubí s nepřekonatelným výkonem.

Halvarssons TIHOLA a DUVED:
Překonejte chlad

Seznamte se s TIHOLOU a DUVED: Nejnovější nepromokavé rukavice Halvarssons do chladného počasí. 
DUVED vynikají jako tříprsté rukavice, které jsou extra teplé. 
Obojí rukavice jsou vyrobeny ze směsi kůže a textilu a mají 180g izolaci Innoborne (40g v dlani), která udrží vaše ruce v teple. Oboje rukavice nabízejí zvýšenou ochranu proti prodření  HI-ART® a membránu DRYWAY+,  NUDUD® se postará o bezproblémové ovládání dotykových displejů bez nutnosti sundávat rukavice.
Rukavice TIHOLA a DUVED se jistě stanou vašimi věrnými společníky pro vyjížďky v chladném počasí.

✅ Záruka ✅ 3 roky


Na všechny naše bundy a kalhoty se nyní vztahuje 3-letá záruka, což podtrhuje náš závazek ke kvalitě a Vám poskytuje větší klid. 
Vydejte se na cesty za dobrodružstvím s oblečením Halvarssons!

Bunda Halvarsson ARVIKA – v dámské i pánské variantě