Srovnávací test rukavic v časopise MOTORRAD, kde se VÍTĚZEM TESTU staly naše rukavice Lindstrands SVEG.

 

Vítěz Testu
Rukavice Lindstrands SVEG vyhrály velký srovnávací test v časopise MOTORRAD

Vážení zákazníci,

představujeme Vám k nahlédnutí srovnávací test rukavic v časopise MOTORRAD, kde se VÍTĚZEM TESTU staly naše rukavice Lindstrands SVEG.

Evropský motocyklový časopis "MOTORRAD" nedávno provedl velký test rukavic a model Lindstrands SVEG se stal VÍTĚZEM tohoto rozsáhlého srovnání. Rukavice Halvarssons LJUSDAL získaly hodnocení "GUT". Kompletní výsledky testu si můžete přečíst ve vydání 10/2024 nebo ve formátu PDF - viz odkaz níže.

Očekává se, že výsledky testu budou v následujících týdnech zveřejněny ve všech dceřiných časopisech po celé Evropě.

Stáhnout článek

VÝSLEDKY TESTU:

Rukavice Lindstrands SVEG

POZITIVNÍ: Obrovská rozmanitost velikostí, vynikající střih, vysoký komfort, dobrá ventilace, měkká a hladká kůže, nejsou patrné žádné švy, vynikající pohyblivost a pocit úchopu, Hi-Art® výztuhy na dlani, kompatibilní s dotykovou obrazovkou, laminovaná dlaň.

NEGATIVNÍ: Střední ochrana proti oděru, krátká manžeta nesedí přes rukávy, nemá stěrku na plexi, materiál po stranách prstů citlivý na suchý zip.

ZÁVĚR: Je to vzácné: rukavice, kde všichni testeři v protokolu používají slovo "perfektní", pokud jde o střih. Rukavice Lindstrands SVEG nejen dobře sedí, ale jsou také pohodlné a voděodolné.

Vítěz testu!

Koupit nyní

VÝSLEDKY TESTU:

Rukavice Halvarssons LJUSDAL

POZITIVNÍ: Velkorysý střih s dobrým pocitem úchopu, Hi-Art® výztuhy v oblastech náchylných k nárazům, kompatibilní s dotykovou obrazovkou, stěrka na plexi, nastavení Windwire® lze snadno zavřít v rukavicích, materiál Outlast® zajišťuje příjemné klima.

NEGATIVNÍ: Kolečko Windwire® se obtížně otevírá v rukavicích, velmi krátká manžeta, pocit pocení, než ve skutečnosti je, mírné zvrásnění.

ZÁVĚR: Vysoce flexibilní rukavice Ljusdal dovedně kombinuje ventilaci, izolaci a materiál Outlast®. Výsledkem je, že uvnitř rukavice je vždy dobré klima, i když je zpocená. Úpravy Windwire® jsou však nepraktické.

Koupit nyní

Představujeme

nové rukavice z kolekce 2024

Novinka 2024

Rukavice Halvarssons FLON

Jsou nepostradatelné letní rukavice vyrobené z odolné kozinky. Mají síťované panely pro lepší proudění vzduchu, tvrdé chrániče kloubů a stylové žluté akcenty pro ochranu i styl. Vyrobeno ze Superfabric®, HI-ART® pro maximální odolnost a bezpečnost. NUDUD® zajistí perfektní ovládání dotykových displejů.

Vylepšete své letní vyjížďky s rukavicemi FLON - kde se pohodlí snoubí s nepřekonatelným výkonem.

Koupit nyní

Novinka 2024

Rukavice Halvarssons

TIHOLA a DUVED

Nejnovější nepromokavé rukavice Halvarssons do chladného počasí.

DUVED vynikají jako tříprsté rukavice, které jsou extra teplé.

Obojí rukavice jsou vyrobeny ze směsi kůže a textilu a mají 180g izolaci Innoborne (40g v dlani), která udrží vaše ruce v teple. Oboje rukavice nabízejí zvýšenou ochranu proti prodření HI-ART® a membránu DRYWAY+, NUDUD® se postará o bezproblémové ovládání dotykových displejů bez nutnosti sundávat rukavice.


Rukavice TIHOLA a DUVED se jistě stanou vašimi věrnými společníky pro vyjížďky v chladném počasí.

Koupit DUVED
Koupit TIHOLA