🔥 Připraven na dobrodružství 🔥

Novinky Lindstrands 2024

pro Vaše dobrodružné cesty

Čeká nás nová motocyklová sezóna. Abychom zajistili, že se nejdelší cesty a nejnapínavější dobrodružné jízdy stanou nezapomenutelnými zážitky, vyvinuli jsme celou řadu nových bund, kalhot a doplňků se skvělým poměrem cena / výkon.

Dnes vám představíme to nejlepší z nadcházející sezóny. Pro každého je tu něco!

Užijte si více pohodlí, více kilometrů. S 3-letou zárukou. 
Přesně pro Vás! 

Se srdečným pozdravem,
Váš tým Halvarssons & Lindstrands


Lindstrands SYLARNA:
Pro dobrodružné cesty

Představujeme novou bundu SYLARNA: 
Univerzální cestovní bunda, která je k dispozici ve dvou výrazných barevných provedeních – černá/světle šedá s červenými akcenty a tmavě šedo-černá s neonově žlutými akcenty. Je vybavena dvěma velkými ventilačními panely ze síťoviny na hrudi a otevřeným zadním ventilačním otvorem pro optimální proudění vzduchu. V teple Vás udrží odnímatelná termopodšívka a v suchu membrána DRYWAY. Upravte si bundu pomocí nastavitelného pasu pro maximální pohodlí. Bunda SYLARNA je certifikována CE AA. Každou cestu tak zvládnete stylově a bezpečně, což z ní dělá dokonalého společníka pro Vaše dobrodružné cesty.


Lindstrands LOMSEN:
Jízdenka k nekonečným cestám.

Představujeme bundy LOMSEN a LOMSEN WOMAN: 
Textilní model středně dlouhé cestovní bundy s dobrou ventilací, která je k dispozici ve  3 barevných provedeních - černo-žlutá se stříbrnými akcenty, šedo-černá s červenými akcenty a klasická černá se stříbrnými detaily. Černá varianta se dodává i v dámském střihu. V pohodě se budete cítit díky ventilačním otvorům na hrudi a zádech. V teple a suchu Vás udrží odnímatelná vesta s termopodšívkou a všitou membránou DRYWAY. Bundu upravíte pomocí nastavitelného pasu. Certifikace CE AA pro Vaši bezpečnost.


Kalhoty BORGVIK
pro ženy i muže

Pohodlí a všestrannost nabízí dámské i pánské kalhotami BORGVIK, které jsou šité na míru tak, aby doplňovaly naše špičkové bundy. Jsou vybaveny dvěma kargo kapsami a odnímatelnou termo-podšívkou. Zůstanete v suchu díky všité  membráně DRYWAY. Kalhoty si přizpůsobíte pomocí nastavitelného pasu. Kalhoty Borgik mají certifikaci CE AA pro bezpečnost. Dodávají se také v nadměrných velikostech a velikostech D, což je zkrácená a rozšířená velikost. 
Samozřejmostí je dlouhý spojovací zip k bundě, kompatibilní se všemi našimi bundami.


Bunda BACKAFALL:
Pro vzrušující dobrodružství!

Vybavte se na cesty s bundou BACKAFALL. Skvělý, základní model textilní cestovní bundy je navržený tak, aby ve Vás zažehl vášeň pro jízdu na motorce. Je k dispozici ve dvou univerzálních barevných provedeních. Může se pochlubit skvělým střihem, všitou membránou DRYWAY pro ochranu před povětrnostními vlivy a nastavitelným pasem pro Vaše pohodlí. Certifikace CE AA zajišťuje, že každý kilometr zdoláte stylově a pohodlně. Zažijte vzrušení z jízdy na silnici s jistotou a vědomím, že jste vybaveni dokonalou kombinací výkonu a stylu.


Strečová bunda Lindstrands BYDALEN:
Zažijte maximální pohodlí a všestrannost 

BYDALEN mění pravidla hry ve vybavení motorkáře a vyznačuje se laminovaným strečovým designem vyrobeným z odolného, ale velmi lehkého strečového polyesteru Ripstop Dura. Krátký model vyhovuje různým stylům jízdy a zároveň zajišťuje maximální pohodlí. Spolu s odnímatelnou termovložkou, laminovanou membránou DRYWAY  a strategicky umístěnými větracími otvory se bunda BYDALEN může pochlubit certifikací CE AA.  Prostě vynikající střih, výkon i bezpečnost.


Lindstrands LOFSDALEN kalhoty:
Nová definice stylu a funkcí

Kalhoty LOFSDALEN nově definují pohodlí díky měkkému materiálu, který se téměř podobá softshellu, a jsou ideální pro každodenní nošení. Jsou vyrobeny z lehké, a přitom pružné tkaniny. Laminovaná membrána DRYWAY+, větrací otvory na stehnech a certifikace CE AA, zajišťuje pohodlí a bezpečnost při každé jízdě.


Kalhoty Lindstrands ZION:
Nyní ve stylové šedé barvě!

Kalhoty ZION nabízejí styl a všestrannost, nyní jsou k dispozici i v elegantním šedém barevném provedení vedle klasické kamuflážní a černé verze. Díky technologii Flow Tech kombinují funkčnost s módou a zajišťují, že budete jezdit stylově bez ohledu na to, kam Vás cesta zavede.


Lindstrands LEJEN Jeans:
1-vrstvé AA džíny, nyní v i modré barvě!

Džíny LEJEN jsou mistrovským dílem pro motorkáře s ochrannou třídou AA. 
Nyní k dispozici i v klasické modré džínové barvě.
1-vrstvý denim s vetkaným aramidovým vláknem (obchodní název Kevlar) a pružným denimem, jsou jednoznačnou volbou pro letní cesty. S novou modrou barevnou variantou, která dodává klasickému designu svěží šmrnc. Díky kombinaci pohodlného střihu, strečového a odolného materiálu nabízejí bezkonkurenční vlastnosti za skvělou cenu.


Legíny MARIEBERG od Lindstrands:
Vyztužené aramidem pro bezpečnost a styl!

Legíny MARIEBERG nabízejí dokonalou kombinaci bezpečnosti, pohodlí a stylu, který ženy ocení.
Jsou vyztuženy aramidem (obchodní název Kevlar) a super měkkým strečovým materiálem s bavlnou pro maximální pohodlí. Slim střih a vnější kapsy s chrániči kolen zajišťují ochranu i styl ať jste kdekoliv. Budete vypadat a cítit se prostě úžasně.


Lindstrands SIDVALLEN:
Zvládnete každé počasí

Oblečení do deště SIDVALLEN je navrženo pro všestrannost a viditelnost díky neonově žlutému materiálu a laminované polyesterové konstrukci. Ať už se jedná o jednodílnou kombinézu nebo kombinaci bundy a kalhot, nabízejí vynikající ochranu s praktickými funkcemi, jako je nastavitelný bederní pás a velké kargo kapsy. S oblečením do deště SIDVALLEN budete v suchu a dobře viditelní v každém počasí.


Záruka 3 roky


Věděli jste, že na všechny naše bundy a kalhoty se nyní vztahuje 3-letá záruka, což dokresluje náš závazek ke kvalitě a poskytuje Vám větší klid? Vydejte se na cestu zážitků s LINDSTRANDS!